Офіційні привітання зі святом Великодня: шаблони та рекомендації

Офіційні привітання з Великоднем: Христо Воскрес

Шаблон №1

Шановні колеги, учні, батьки!

Щиро вітаємо вас зі світлим святом Великодня!

День Світлого Христового Воскресіння зміцнює віру в торжество миру, добра і справедливості, символізує любов і злагоду, об'єднує всіх нас на основі традиційних духовних цінностей, спонукає до вчинення добрих вчинків, співчуття та милосердя, до роздумів про великий сенс жертви в ім'я любові та надії, пробуджує прагнення жити за сумлінням.

Щиро бажаємо, щоб цей день зігрів ваші серця теплом рідних та близьких, сповнив ваші будинки порозумінням та світом. Нехай свято принесе здоров'я, щастя, здійснення мрій та надій!

З повагою,

Адміністрація ЗОШ №

м. 

Шаблон №2

Любі друзі!

Від щирого серця вітаємо вас з великим днем ​​Світлого Христового Воскресіння!

Довгі часи українці ототожнювалися з християнською вірою, з любов'ю до Бога. В українському суспільстві Великдень - найулюбленіше і найбільш шановане свято. Загальнолюдська радість Воскресіння Христового об'єднує цього дня дорослих та дітей, місцевих та іногородніх, заможних та незаможних. Бо це свято – диво! Воно знаменує собою перемогу життя над смертю, світла над пітьмою. І тому душа православної людини сповнюється тріумфуванням.

Звичайно, не всі змогли від початку до кінця пройти випробування Великим постом, але не фізичними обмеженнями варто пишатися, а постом духовним, адже, як кажуть, піст без молитви – пусте голодування.

Нехай пасхальна радість Воскресіння Господнього зігріває ваше серце і допомагає в житті земному. Бажаю вам і вашим сім'ям здоров'я, достатку в домі, душевного миру та благословенних успіхів у працях праведних!

Адміністрація ... району

Шаблон №3

Шановні клієнти та партнери!

Сердечно вітаємо вас із головним християнським святом – Світлим Христовим Воскресінням!

Нехай цей день стане для вас початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші янголи і святі ніколи не покидають вас і спрямовують вірним шляхом, а душі завжди будуть наповнені світлом і радістю!

У ці великодні дні бажаємо вам міцності душевних та тілесних сил, допомоги божої, порозуміння та миру!

З повагою команда ТОВ "..."

Шаблон №4

Колектив ... щиро вітає всіх із днем ​​Христового Воскресіння!

Це світле свято символізує духовне оновлення та торжество життя, зміцнює споконвічні цінності – віру, надію, любов, а тому сповнює серця віруючих особливим трепетом, глибокою та щирою радістю, бажанням творити добрі справи.

Нехай рятівне свято Воскресіння Христового принесе вам здоров'я, щастя і здійснення найдобріших бажань та надій!

Шаблон №5

Шановні гості, клієнти, партнери!

Сердечно вітаємо вас зі святом Воскресіння Христового!

Прийміть наші щирі побажання миру, доброго здоров'я, любові та всілякої допомоги Божої у працях ваших. Бережи вас Христос від бід, перепон та життєвих негараздів.

Керівництво та колектив ...

Офіційні привітання на Великдень

Шаблон №6

Дорогі колеги та співробітники!

Від щирого серця вітаю вас з великим святом Світлого Христового Воскресіння!

Нехай Господь у цей великий день дарує вам особливе світло згори та допомогу у всіх добрих починаннях та працях на славу Його. Нехай підтримає та втішить у земних турботах.

Нехай же Пасхальна радість наповнить ваші серця, бо Христове Воскресіння є основою нашого життя. Гаряче бажаю вам і вашим близьким душевного миру та всесильної допомоги воскреслого Господа у житті та працях.

З повагою ...

Шаблон №7

Дорогі друзі та партнери!

Компанія ... щиро вітає вас зі Світлим Великоднем!

Це свято свідчить про вічне торжество Воскресіння Христового, про прощення, спасіння і надію на життя вічне. Нехай цей день принесе вам добре здоров'я, любов, процвітання, тверду віру у найкращий завтрашній день. Смачної паски, щедрої долі та мирного неба!

Шаблон №8

Любі друзі!

Від щирого серця вітаю вас зі святом Світлого Христового Воскресіння!

Це свято – основа нашої віри. У ці дні радість переповнює серця не тільки тих, хто твердо дотримувався Великого посту, але й тих, хто не знаходить можливості та сил жити за Статутом Церкви. Ця радість об'єднує ближніх і далеких, віруючих і тих, хто сумнівається, праведних і грішних в одну велику сім'ю.

У ці святі дні бажаю вам і вашим близьким світлої Великодньої радості! Нехай ця радість сповнює серця і стане основою нашого життя. Бережіть її, несіть близьким та незнайомим людям, діліться щедро і вона примножиться у кожному! Миру, здоров'я, довголіття та благополуччя!

Головний лікар ... лікарні ...

...

Шаблон №9

Шановні покупці супермаркету «...»!

Сердечно вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Цей день наповнює нас тріумфуванням життя, урочистістю перемоги та невичерпною любов'ю. Це світле свято вселяє в нас глибоку віру у подолання нашим суспільством усіх викликів сучасності та духовне зміцнення нашого народу.

У ці світлі дні прийміть найтепліші побажання доброго здоров'я, успіхів та духовної радості!

Христос Воскрес!

Генеральний директор

ТОВ «...»

Шаблон №10

Шановні колеги, співробітники та учні!

Від імені ... «... Університет» прийміть сердечні привітання зі святом Христового Воскресіння – Великоднем Господнім!

Нехай буде для вас Великий і Світлий Великдень невичерпним джерелом любові, миру, сил і милосердя. Воскреслий Спаситель нехай благословить вашу працю в справі освіти і збереже вас у душевній та тілесній фортеці на довгі роки, посилаючи Свою допомогу у будь-якому доброму починанню.

З Божим благословенням,

Ректор ... "..."

Офіційні привітання Христос Воскрес

Рекомендації до написання офіційних привітань з Великоднем

Всі наведені вище тексти придатні для усного та письмового поздоровлення. Якщо ви обрали письмовий варіант, вам будуть корисні такі рекомендації щодо оформлення:

  • Основний текст розташовується по центру сторінки. Якщо дизайн (малюнок) аркуша або довжина тексту не дозволяють реалізувати розташування в центрі – використовують розкладку лівим краєм або по ширині.
  • Після основного тексту по лівому краю вказують посаду автора.
  • Навпаки, по правому краю вказують початкові літери імені та прізвище (повністю).
  • Якщо автором є колектив – посади та прізвища не перераховують.
  • Якщо десь у тексті вже згадувалося, від імені якого написаний текст, тоді наприкінці тексту (на місці підпису) повторювати посаду та/або ім'я автора (чи то колектив організації чи офіційна особа) – необов'язково.

Слова «Ви», «Вас», «Вам» пишуть із великої літери у випадках, коли звертаються до однієї людини. Якщо текст адресовано групі людей (трудовому колективу, партнерам, колегам, клієнтам, учням тощо) всі ці займенники («ви», «вам» тощо) пишуть малими літерами (маленькими). Однак, часто ці займенники пишуть з великої літери звертаючись до колективу, щоб позначити до них особливе (поважне) ставлення. Подібне написання не є правильним, але не викликає гострої критики, оскільки текст має святковий зміст.

Читайте також: